justhilda

all about me, my lovely pics and my brilliant thought
#myjourneybegin #lombok #moyoisland #satonda #pinkbeach #komodoisland #labuanbajo #gilibola #gililaba #justbehappy #september

#myjourneybegin #lombok #moyoisland #satonda #pinkbeach #komodoisland #labuanbajo #gilibola #gililaba #justbehappy #september

Good morning from #senggigibeach #sleepyhead #excited #september #myjourneybegin #lombok

Good morning from #senggigibeach #sleepyhead #excited #september #myjourneybegin #lombok

#lombok #myjourneybegin #indonesia

#lombok #myjourneybegin #indonesia

Our first #selfie 💋 with Imelda at Souq Waqif | سوق واقف – View on Path.

Our first #selfie 💋 with Imelda at Souq Waqif | سوق واقف – View on Path.

❤️❤️❤️#friday #bff #ladies #doha #qatar #uae #souqwakif #jakarta #indonesia #picoftheday

❤️❤️❤️#friday #bff #ladies #doha #qatar #uae #souqwakif #jakarta #indonesia #picoftheday

Ladies night #friday with Felice at Souk Waqif Art Center – View on Path.

Ladies night #friday with Felice at Souk Waqif Art Center – View on Path.

Insha Allah bisa hadir shalat disini lagi #bluemosque #alhamdulillahitsfriday – View on Path.

Insha Allah bisa hadir shalat disini lagi #bluemosque #alhamdulillahitsfriday – View on Path.

Thought via Path

Allah senang mendengar kamu meminta. Banyak2lah berdoa. Hanya Allah sebaik-baik pengabul harapan. #catatanhatidisetiapdoaku #alhamdulillahitsfriday – Read on Path.

Udah rapi2 dandan..dress code.. Dateng ke airport lagi..pake macet pula… Eeeee ke offload juga 😜 jadi deh iseng2 makeup transformation dgn suitcase merah Gw sbg background nya hahahaha #vanessahudgens – View on Path.

Udah rapi2 dandan..dress code.. Dateng ke airport lagi..pake macet pula… Eeeee ke offload juga 😜 jadi deh iseng2 makeup transformation dgn suitcase merah Gw sbg background nya hahahaha #vanessahudgens – View on Path.

#Selfie karena ke offload #ahaa

#Selfie karena ke offload #ahaa

Thought of the day!! – View on Path.

Thought of the day!! – View on Path.

the only entertainment for today re-watching Gossip girl #offday, felice whatsapp dong, kangen niih 😔 with Felice at Home Sweet Home – View on Path.

the only entertainment for today re-watching Gossip girl #offday, felice whatsapp dong, kangen niih 😔 with Felice at Home Sweet Home – View on Path.

Stay indoor and keep watching gossip girl 😷😎 at Al Muntazah, Doha,Qatar – View on Path.

Stay indoor and keep watching gossip girl 😷😎 at Al Muntazah, Doha,Qatar – View on Path.

One day in #Georgia – View on Path.

One day in #Georgia – View on Path.